Tanács

2023.10.04. 12:33

Újra összeült a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács

A Tatai városházán ülésezett a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács, amelynek tagjai ezúttal négy napirendi pontban szavaztak.

Kemma.hu

Tata közösségi oldalán számoltak be arról, hogy az ülés a társulás idei költségvetésének módosításával valamint a 2023. év I. félévi teljesítésről szóló tájékoztató megtárgyalásával kezdődött. Ezzel kapcsolatban Michl József, a Társulási Tanács elnöke elmondta, hogy két nagy intézményük van fenntartóként, a Szociális Alapellátó Intézmény és a Kistérségi Idősek Otthona, ezen intézmények költségvetése pedig rajtuk keresztül fut.

– Ilyenkor ősszel a kistérségi költségvetés áttekintése az egyik nagy feladatunk, hogy megtehessük a szükséges módosításokat, az állami finanszírozás ugyanis ebben az esetben is nőtt – tette hozzá a város vezetője. 

A pénzügyi témák mellett a tanács tagjai tájékoztatókról is egyeztettek, többek között az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális szervezetétől az orvosi ügyeleti feladatok ellátásának eddigi tapasztalatairól valamint a fogászati ügyeleti feladatok 2022. évi ellátásáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában