Kitüntették

2023.10.03. 19:13

Miniszteri elismerést kapott a Benedek Elek igazgatónője

Rendhagyóan, köszöntéssel és ajándékátadóval kezdődött az oroszlányi képviselők legutóbbi, szeptember végi testületi ülése. Lazók Zoltán polgármester a pódiumra szólította Nagyné Batin Erikát, az oroszlányi Benedek Elek EGYMI intézményvezetőjét, aki kimagasló szakmai munkája elismeréseként miniszteri elismerést vett át Komáromban, egy tankerületi értekezleten.

Wágner Zsanett

Nagyné Batin Erika kimagasló szakmai tevékenységéért vehetett át miniszteri elismerő oklevelet

Forrás: Oroszlány város hivatalos oldala/Facebook

A méltatásban elhangzott, hogy Nagyné Batin Erika 1987-ben kezdett el dolgozni a Benedekben. Később elvégezte a gyógypedagógiai tanári képesítést. Volt napközis nevelő, majd tanulásban akadályozott gyermekeket tanított, részt vett a szociális érzékenységét növelő felnőtt oktatásban, 2006 óta utazó gyógypedagógusi feladatokat is ellátott Oroszlányban és a térség más oktatási intézményeiben.

Az igazgató érdemei közé tartozik, hogy aktív szerepet vállalt a komplex feladatellátásban, az esélyegyenlőségben. Szívügye a tehetséggondozás, szakmai munkája példaértékű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában