Jön a Meki

2023.09.05. 14:55

Útlezárásokkal indul az esztergomi McDonald's építése - mutatjuk a részleteket!

Már augusztus végén beszámoltunk arról, mely cégek „lesznek jelen” az esztergomi gyorsétterem építésénél, mi több, a műszaki ellenőrökről is számot adtunk. Ezúttal a hamarosan kezdődő építkezés miatti útlezárásokról adunk hírt.

Pöltl Zoltán

Hamarosan megkezdi a munkát

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Szeptember 6-án megkezdődik egy új gyorsétterem építése a Simor János utcában, az egykori buszpályaudvar területén. A kivitelezési munkálatok idejére lezárják a forgalom elől a Simor János utca érintett (a 76. számtól a 108. számig tartó) szakaszát.

– így kezdőik a városháza híre az esztergom.hu oldalon, ahol egy részletes tervrajz illusztrációt mellékeltek a tájékoztatóhoz. Ezen a felülnézeti rajzon kitűnik, hogy miként helyezkedik majd el a Meki épülete a Simor János utca hosszanti gerincéhez képest, illetve az is látható, hogy mely utcákat, utcarészeket használják majd a beruházás megvalósítása során ideiglenes felvonulási területként.

Terveken a Simor János utca: ilyen lesz Meki McDonald's Esztergom
Terveken a Simor János utca: ilyen lesz
Forrás: esztergom.hu

A közleményben az is olvasható, hogy az ott lakók számára a továbbiakban is biztosított lesz az ingatlanjaikhoz történő behajtás, valamint a parkolás lehetősége. Fontos információ, hogy szeptember 5-én 17 órától a másnap induló építkezés helyszínén felállított konténerirodánál lakossági fórumot tartanak. A városvezetés folyamatosan követi a kivitelezés, építkezés minden részletét, és rendszeresen tájékoztatja majd az esztergomiakat a városi honlapon.

Meki McDonald's Esztergom
Látványterv az étterem környezetéről
Fotó: P. O. Z. / Forrás:  24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában