Jó tett

2023.09.09. 22:10

Rászorulókat segítenek majd a bolhapiacon elköltött forintok Nyergesújfalun

Remek időben várta az érdeklődőket szombaton újra jótékonysági bolhapiac a Szent Mihály Plébánia udvarán.

Fenyvesi Károly

Nagyon sok ismerős volt az asztal mindkét oldalán

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. K.

A szervező ezúttal is az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segítő szervezeteként működő Szent Erzsébet Központhoz tartozó Esztergom-Bajóti Karitász Régió városi csoportja volt. A déli harangszóhoz közeli percekben alig tudtunk parkolót találni a templom árnyékában.

Sok volt az ismerős arc az asztalok mindkét oldalán. A hölgyek párbeszédét csupán néhány férfiember figyelte, ők kicsit hátrébb léptek a tettek mezején. Egy elképzelés megvalósítása, a feladat nem volt egyszerű. Ismét nagyon gazdag kínálatból lehetett választani otthoni használatra, az unokáknak meglepetést szerezve, illetve nagyon fontos humánus célként, a rászorulók segítésére. Vidám beszélgetések hangjait is hallhattuk az udvaron.

A bolhapiac kínálata ismét adományokból állt össze. Felajánlásokat a karitász csapat minden csütörtökön 14–16 óra között tud átvenni a plébánia egyik melléképületében. Bejárat a templom felől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában