Túra

2023.09.26. 17:50

Egyéni túravilágbajnoki kitüntetést kaptak kisbériek és bakonysárkányiak

Kisbériek és bakonysárkányiak is képviselték hazánkat a múlt heti Túravilágbajnokság sétáin és kirándulásain.

Kemma.hu

Egyedüli magyar csapatként képviselték hazánkat tizenegyen az ausztriai Abtenauban, ahol idén a huszadik Túravilágbajnokságot szervezték meg. Tizenhét másik országa csapata között szerepeltek mieink.

Bakonysárkányról Ziska Beáta, Szloboda Zsolt és Ésik Zsolt, Kisbérről pedig Meretei János, Kozmáné Apró Piroska és Somogyi Tünde indultak útnak. Hozzájuk csatlakozott Nochta Renáta, Nochta Benedek és Nochta László Mórról, valamint Gócsa Attila és Kertész Ibolya Écsről.

Az örömhírt Meretei János túravezető osztotta meg a közösségi oldalon. Mint írja, csapatként nem volt esélyük, de mind a tizenegyen egyéni túravilágbajnoki kitüntetésben részesültek. Kiemelte, hogy külön öröm és megtiszteltetés volt számukra, hogy Leopold Hablesreiter, az Österreichischer Volkssport-Verband elnöke személyesen köszönte meg nekik, a legkisebb csapatnak a részvételt, továbbá meghívta csapatukat a 2024-es WWM rendezvényre, Filzmoos-ba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában