PloggAIR kihívás

2023.09.18. 12:12

A tatabányai 4x4-esek ismét bizonyítottak: most a környezetünk megóvásáért dolgoztak

A tatabányai csapat most sem vette komolyra, azonban a szemetet komolyan összeszedték a kihívás során.

Kemma.hu

Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület most is bebizonyította, hogy mindenhol ott vannak, ahol segíteni kell. Még ha ehhez fel kell hozniuk a nyúlcipőt is. Közösségi oldalukon írtak arról, hogy jelentkeztek a PloggAIR kihívásra, aminek a lényege, hogy futás vagy kocogás közben a résztvevők szemétszedő kesztyűben hulladékos zsákokba gyűjtik a szabadban levő szemetet, hulladékokat. 

– Tudunk komolyak is lenni, de alapesetben egy vidám társaság vagyunk. Minden olyan eseményen  próbálunk részt venni, ahol hasznosak lehetünk. Tatabánya Megyei Jogú Város nemrég közzétett egy kihívást, melyet nem hagyhattunk ki, a szokásos 4x4-es stílusban álltunk helyt. Egy kilomért mi is lefutottunk szemetet gyűjtve 26 fok melegben. 4 fő bevetési ruhában, 8 fő kutyás kereső ruhában, 1 fő videós kisérő, és 4 kutyus is velünk tartott – írták oldalukon, majd hozzátették: igazi élmény volt. A képek pedig magukért beszélnek.

A tatabányai kihíváshoz még lehet csatlakozni
Fuss és tisztítsd meg egyedül vagy csapatoddal a környéket az Európai Mobilitás héten szeptember 16. és 20. között és legyen a Tiéd a nyeremények valamelyike!
Ploggingolj legalább 1 km-es körzetben, közben pedig tölts meg egy minimum 15 L-es szemeteszsákot. Készíts képet a szemétszedésről, a megtelt kukazsákról, illetve a megtett távolságról is és küldd el a szervezőknek szeptember 20. éjfélig: [email protected] email címre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában