Hivatás

2023.09.18. 15:29

25-30-40 éve értünk dolgozó, jubiláló munkatársakat köszöntött a Szent Borbála kórház

Jubiláló kollégákat köszöntöttek a vármegyei kórházban. A 16 jubiláló dolgozót név szerint is megemlítették az intézmény közösségi oldalán.

Goletz-DeáK Viktória

A felköszöntött kollégák 25-30-40 éve vannak a pályán

Forrás: Szent Borbála Kórház/Facebook

A tatabányai Szent Borbála kórház közösségi oldalán számoltak be arról, hogy összesen 16 jubiláló dolgozójukat köszöntötték. Mint írták, munkatársaik 25-30-40 éve vannak a pályán.

A 25 éves évfordulóját tartja Borbélyné Gál Gabriella, a Szülészet-nőgyógyászati osztály védőnője, Borsi Andrea, a Csecsemő és gyerekintenzív osztály gyermek intenzív terápiás szakápolója, Bosnyák Erzsébet, a Csecsemő-és gyermek osztály ápolónője, Homolyáné Rózsavölgyi Csilla, a Belgyógyászat- Kardiológiai részleg ápolónője, Magyar Andrásné Szűcs Veronika, a Tüdőgyógyászati osztály ápolónője, dr. Molnár Miklós, a Tüdőgyógyászati osztály szakorvosa, Szikori Zsolt, a Műszaki osztály villamos alállomás kezelője és Traskó Mária, a Onkológiai osztály ápolónője. 

Harminc éve van a pályán Szám Józsefné, laborasszisztens, Szám Paula, pénzügyi ügyintéző, valamint Szénási Jánosné, a Kardiológiai Rehab osztály ápolónője.

Immár 40 éve dolgozik a betegekért Budavári Ágnes, védőnő, Misák Andrea, védőnő, Péntekné Róth Eszter, védőnő, Rácz Anikó, takarítónő, illetve Tóviziné Turi Magdolna, atatai Kardiológiai szakrendelőjének szakasszisztense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában