Borfesztivál

2023.08.08. 16:14

Vízi varázslat és világhírű dalok Oroszlányban

Az idén is lesz Boroszlány, a Kölcsey immár ötödik alkalommal szervezi meg a több napon át tartó borfesztivál programjait augusztus 18. és 20. között.

Wágner Zsanett

Miközben a zamatos borokat kóstolgatják az érdeklődők, a szabadtéri színpadon egymást váltják majd a hazai, erdélyi, felvidéki és kárpátaljai együttesek, zenekarok. A gasztronómiai programokról korábbi írásunkban már beszámoltunk, most a kulturális felhozatalt vesszük górcső alá. 

Az első napon, pénteken, 18 órától a Daniel Speer Brass zenekar, majd a Szintaxis zenekar (Marosvásárhely-Erdély), végül Zenés vízi varázslat várható. Szombaton 17 órakor kezdődnek a koncertek: Selfish Murphy (Marosvásárhely-Erdély), Estendon zenekar (Farnad-Felvidék), végül fellép a Tóth Vera Band. Vasárnap 17 órától fellép az Ullie zenekar (Kárpátalja), 18 órától az Ötödik Évszak együttes, majd 20 órától fellép a Magyar Rhapsody Projekt Molnár Levente világhírű operaénekes-művésszel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában