Rendkívüli ülés

2023.08.04. 15:30

Új ügyvezetőt nevezetk ki a Tatai Rend-ház Kft. élére

Rendkívüli ülést tartott Tata képviselő-testülete. Hat napirendi pontban szavaztak a képviselők.

Kemma.hu

Hat napirendi pontban szavaztak a képviselők

Forrás: tata.hu

Az ülésen először a Településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet jogszabályváltozás miatti módosításáról döntöttek, majd a Tatai Rend-ház Nonprofit Kft.-vel kapcsolatban egyeztettek. A Tatai Rend-ház Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, Acsainé Dávid Ágnesnek augusztus 14-én lejár a megbízatása, és korábban jelezte, hogy feladatát nem vállalja tovább.

Michl József polgármester az ülés utáni sajtótájékoztatóján ezzel kapcsolatban elmondta:

– Acsainé Dávid Ágnes az ország egyik másik pontján, egy újabb szép munkába kezd. Nagyon hálásak vagyunk neki, hiszen az elmúlt nyolc évben,  számos fejlesztés, projekt, kulturális és művészeti program fűződik a nevéhez, s ő volt az, aki létrehozta a Tatai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központot is. Munkája nyomán indulhatott el városunkban a felsőoktatás, amely évről-évre egyre sikeresebb, idén szeptemberben már több, 180 hallgató kezdi majd meg tanulmányait a képzési központunkban. Szívből kívánunk sok sikert a további feladataihoz, Isten segítse őt a következő szolgálatában – fogalmazott a városvezető.

Michl József tájékoztatott arról, hogy augusztus 15-től Acsainé Dávid Ágnes helyére Berczelly Attila lép, aki a Városkapu Zrt. élén korábban már széleskörű tapasztalatot szerzett, és akinek megbízatását a képviselő-testület 2025 május végéig megszavazta.

A nyári rendkívüli ülésen egy másik személyi kérdésben is döntés született. Mivel Vas Judit, a Tatai Geszti Óvoda vezetője augusztus 14-től nyugdíjba vonul, pályázatot írtak ki az intézmény vezetői feladatainak ellátására. A felhívásra Szi-Benedek Sándorné, az óvoda munkatársa nyújtotta be jelentkezését, melyet a képviselő-testület határozatával létrehozott bizottság értékelt. A bizottság egyhangúlag támogatta Szi-Benedek Sándorné pályázatát, szakmai felkészültsége, személyisége és eddigi munkája alapján.

Michl József így nyilatkozott: – Ezúton is hálásan köszönöm Vas Judit munkáját, és azt is, hogy kinevelte az utódját, így tanítványa, kollégája veszi át a vezetői feladatokat a jövőben. Szi-Benedek Sándornénak köszönjük az eddigi munkáját, valamint, hogy egy szép, kerek, magas szakmai színvonalon megtervezett és megfogalmazott pályázatot nyújtott be, melynek nyomán a Geszti Óvoda és tagintézménye, az agostyáni óvoda is tovább szépül, gazdagszik majd.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában