Munkálatok

2023.08.08. 09:59

Több helyen is mozgó terelések lesznek az M1-esen a héten, mondjuk pontosan hol

Augusztus 8-13. között is folytatódnak a szintrehozási munkálatok az M1-esen.

Kemma.hu

Augusztus 8-13. között újabb munkálatok kezdődnek és régebbiek folytatódnak országszerte – közölte az MKIF Zrt. a Facebook-oldalán. Mint írják, minden új és jelenlegi munkavégzésről időben és előre tájékoztatják az utazókat az ÚTINFORM-on és Facebook-oldalunkon keresztül, ahogy azt tették most is.

A tájékoztatásuk szerint sebesség és forgalomkorlátozásra kell számítani az M1-es autópálya több pontján is, ezért kérnek mindenkit, hogy óvatosan közlekedjen, figyeljenek a terelésekben dolgozókra.

A közlemény alapján tehát az alábbi helyeken lesznek terelések:

  • augusztus 8-án a 113-as, a 117-es és a 123-124-es kilométerkőnél, a Budapest felé tartó oldalon,
  • augusztus 9-én a 73-as, 81-es, 85-86-os kilométerkőnél a Hegyeshalom felé tartó oldalon,
  • augusztus 10-én szintén a Hegyeshalom felé tartó oldalon a 92-93-as, a 94-es és a 99-es kilométerkőnél,
  • augusztus 11-én pedig a 105-ös, a 113-as, valamint a 117-118-as kilométerkőnél, ismét Hegyeshalom felé vezető úton.

Mint arról korábban már beszámoltunk, tovább nehezíti a keddi közlekedést, hogy négy autó ütközött össze az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bicske térségében a 34-es és a 35-ös kilométernél. Értesüléseink szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az utinform.hu tájékoztatása szerint ismét három sávon lehet közlekedni, a torlódás csökkenőben van. Szintén a főváros felé, Tatabánya térségében a burkolatot javítják. A 61-es és 60-as km között az aktuális munkaterületnél csak egy sáv járható, torlódik a forgalom.

Olvasóink szerint azonban nem csak Budapest felé vezető oldalon, de a Győr felé vezető oldalon is torlódásokra kell számítani, ugyanis a terelések és útmunkálatok mellett jelenleg a szárligeti lehajtónál a belső sávban növénygondozás folyik. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában