Koncert

2023.08.31. 13:00

Táncolva váltak pingvinné a gyermekek Esztergomban

Az interaktív programot Albert József szervezte, aki a szálloda vendégeinek legnagyobb örömére idén Détár Enikő színésznővel, Falusi Mariann énekesnővel és Koltai Róbert színművésszel is beszélgetett a Grand Hotelben.

Kemma.hu

– Képzeljétek el, énekelni, táncolni és még játszani is fogunk ma! Bele is csapunk a lecsóba, és kezdésnek egy picit mesélek nektek a kedvenc országomról! Figyeljetek, és közben már melegíthetitek a hangszalagjaitokat, mert nemsokára szükség lesz rájuk, ugyanis kiabálni és számolni is fogunk! – hangolta rá a gyermeksereget a koncertjére Kovácsovics Fruzsina az esztergomi Grand Hotelben, aki kezdésként az Írország és olvasváros című dalát énekelte el a közönségnek. 

– Melyik az az állat, amelyik egy madár, de nem tud repülni. Fekete és fehér színű, a déli sarkon él, és van róla egy rajzfilm, aminek az a címe, hogy Madagaszkár. Na melyik ez az állat? – tette fel a találós kérdést az énekesnő a kicsiknek, akik rögtön ki is találták, hogy a pingvinről van szó.

A koreográfia megtanítása után már énekelték is közösen a Pingvintánc című népszerű slágert, a refrénre pedig szárnyukat csapkodva, körbe-körbe totyogtak a kis pingvinek. A koncerten Kovácsovics Fruzsina kezébe vette a kedvenc hangszerét, a gitárját, és bevezette a fiatalokat a „titkos nyelves játékának” rejtelmeibe. Az énekesnő titkosan énekelte el a dalokat, és bár a fejtörő egyre nehezebbnek bizonyult, a gyermekek a szüleik segítségével a dallamaik alapján a komolyabb feladványokat is megfejtették. 

Az interaktív programot Albert József szervezte, aki a szálloda vendégeinek legnagyobb örömére idén Détár Enikő színésznővel, Falusi Mariann énekesnővel és Koltai Róbert színművésszel is beszélgetett a Grand Hotelben. A koncert elején Kovácsovics Fruzsinának is feltett néhány kérdést, amelyek alapján megtudhattuk, hogy az énekesnő gyakran járja az országot, és nem ritka, hogy egy nap alatt három különböző helyszínen is fellép. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában