Kitüntetés

2023.08.29. 10:38

Pataki Dezső és Baracs Zsolt kapták idén a Rédéért elismerő címet

Mesebeli környezet, ünnepi hangulat és falunap. Több okuk is volt az ünneplésre a rédeieknek.

Kemma.hu

A falunapon jelképesen átadták a felújított óvoda kulcsát, amely a TOP Plusz programban elnyert ötvenmillió forintból újulhatott meg. Ezenfelül Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke átadta Farkas Lajos polgármesternek a településről készített imázsfilmet, amelyet ezután egy kivetítőn meg is tekintett a nagyérdemű. Az elnök gratulált a kitüntetetteknek is, ugyanis a Rédéért elismerő címet idén ketten kapták. 

Pataki Dezső, a felvidéki testvértelepülés, Keszegfalva polgármestere, valamint Baracs Zsolt erdész, a 24 Fenyő tanösvény megálmodója. A jelenlévőket Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is köszöntötte. Az új kenyér megáldása és megszegése után színes műsorok szórakoztatták a közönséget a Kastélyparkban.

A Vármegyejáró filmsorozat Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata TOP-Plusz Program „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának köszönhetően valósult meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában