Fő az egészség!

2023.08.16. 15:02

Nagy sikert aratott a vöröskeresztes családi nap, habba borult a Brigetio Gyógyfürdő +fotók

Ismét hatalmas sikert aratott a Vöröskereszt komáromi szervezetének családi napja, amelyet évek óta megrendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben.

Körtvélyfáy Dina

Kicsik és nagyok egyaránt élvezték a habpartit

Forrás: Facebook/Komáromi Brigetio Gyógyfürdő

A programot egy héttel korábban rendezték volna, de az esős idő miatt egy héttel elhalasztották az eseményt. Az időjárás ezúttal a kegyeibe fogadta a szervezőket, hiszen a nap során rengetegen keresték fel a vöröskeresztes egészség sátrat és a masszázs centrumot.

A gyerekek körében nagy sikernek örvendett a csillámtetoválás, de ádáz küzdelmek zajlottak a pingpong- és a csocsóasztaloknál is. A fiatalokat mindemellett gömbfoci és mobiljátszóház ugyancsak várta. A kedvencek közé tartozott a homokfestés is. Oláh Gábor azt hangsúlyozta, a program lényege az, hogy a családok minőségi időt tölthessenek egymás társaságában. 

A vöröskeresztesek újraélesztési bemutatót is tartottak, a tanultakat a résztvevők pedig ügyesen alkalmazták az ambu babán. A sátorban rajzolásra, színezésre is volt lehetőség. A nap csúcspontja a hatalmas habparti volt, ahol kicsik és nagyon együtt tomboltak a habokban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában