Meleg víz

2023.08.02. 10:22

Kíváncsi vagy, hogy mikor nem folyik a csapból meleg víz? Mutatjuk!

Tatabánya Megyei Jogú Város közösségi oldalán tette közzé, hogy hol várhatóak majd meleg víz korlátozások. Júliusban volt a legtöbb, ám augusztusban is lehet számítani még arra, hogy meleg helyett hideg víz folyik a piros csaptelep nyitásakor.

Kemma.hu

A Facebook-oldalon megosztott bejegyzésből kiderült: a T-SZOL Zrt. tájékoztatja a fogyasztóit a tatabányai primer távfűtési hálózat karbantartás városrészenkénti időpontjairól. A karbantartás ideje alatt a használati melegvíz-szolgáltatás szünetel. Augusztus 7-e és 11-e között Dózsakertben, a Bánhidai lakótelepen és Kertvárosban, valamint az Erőmű lakótelepen, és augusztus 8-a és 9-e között az egész város ellátását érintő erőműves leállásra lehet számítani. 

A T-Szol Zrt. szakemberei mindent elkövetnek, hogy a munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzék. A karbantartás rendszerint a meghirdetett határidő előtt befejeződik, ekkor a szolgáltatást azonnal újra biztosítják.

A karbantartási szünet alatt a melegvíz-csapokból is hideg víz folyik, amit az óra megmér, ez indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében javasolják a karbantartás idejére a melegvíz-mérő óra előtti csap elzárását – olvasható a bejegyzésben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában