Sikeres pályázat

2023.08.16. 15:22

Falunapot és búcsút tartottak a marótiak

Remek hangulatban telt az idei pilismaróti falunap, amelynek megnyitójára Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke is ellátogatott, hogy átadja a vármegyei önkormányzat által a településről készített imázsfilmet Hunyadi Balázs polgármesternek. A filmet a közönség meg is tekinthette.

Kovács László

Forrás: Facebook/Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata

Az alelnök bejelentette azt is, hogy a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Plusz programban eddig 230 millió forintra pályázott sikeresen a település, amely összegből megvalósulhat a művelődési ház felújítása és energetikai korszerűsítés is történhet a községben.

A falunapot a Szalmaszál zenekar és a helyi Őszikék énekkar fellépése indította, majd este a Szalai Band gondoskodott a jó hangulatról. Másnap búcsú volt a településen, az ünnepi szentmisét a Szent Lőrinc Katolikus Templomban tartották. Mindkét napon megtekinthető volt az ügyes kezek kiállítása a könyvtárban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában