Lángos

2023.08.14. 17:28

Dorogi lángosozó is felkerült a legjobb lángosozókat összefoglaló listára

A legjobb lángosozókat kereste egy utazási blog, egy dorogi is helyet kapott a 12-es listán.

Kemma.hu

Nyugodtan kijelenthető, hogy idehaza nincs nyár lángos nélkül. Megannyi variáció és fajta létezik belőle, kinek mi a kedvence, éppen ezért nem olyan könnyű megállapítani, hogy hol készítik a legjobb lángosokat. Az ittjartam.hu oldal mégis erre a nehéz feladatra vállalkozott, akik a Facebook-oldalukon tették fel azt a kérdést az embereknek, hogy hol ették a legfinomabb lángost?

Több mint 80 hozzászólás érkezett a júliusban közzétett bejegyzésükhöz, és bár a lista nem reprezentatív kutatáson alapszik, érdemes lehet hallgatni a kommentelők jó tanácsaira, és kipróbálni az összegyűlt legjobb 12 lángosozó kínálatát. Amelyre egyébkén felkerült a dorogi Dénes Lángos is, amelyről ezt írták:

Sós? Édes? Sós-töltött (például chilis babos)? Édes-töltött (akár túró rudis)? A Dénes Lángosban aztán tényleg minden variációt megtalálsz, ha fejedelmi lángosok után kutatsz. A kérdés, hogy meg lehet-e állni mindössze egy íznél.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában