Kikapcsolódás

2023.08.15. 09:26

Családi napot tartottak az oroszlányi lánglovagok, most a kondérokra felügyeltek

Székelykáposzta, bányászlecsó és csirkepaprikás rotyogott a kondérban az oroszlányi tűzoltók hétvégi családi napján, amit a kecskédi Öregtó partján szerveztek. A gasztronómiai kalandokon kívül számos érdekes program várta a lánglovagokat.

Kemma.hu

A főzés mellett a peca is fontos szerepet kapott a családi napon

Forrás: oroszlany.hu

Az oroszlányi lánglovagok most nem oltottak, épp ellenkezőleg, tüzet gyújtottak a hétvégén. Évek óta hagyomány, hogy az oroszlányi Önkormányzati Tűzoltóság dolgozói családi napot szerveznek a nyáron. Augusztus 12-én, szombaton immáron harmadik alkalommal szerveztek egész napos programot a kecskédi Öregtó partjára. A horgásztó melletti rendezvényen csaknem 70-en vettek részt. Többek között  Lazók Zoltán polgármester is, aki az Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság elnöke is egyben.

Amíg a felnőttek pecáztak, a gyermekeket arcfestés, ugrálóvár, habparti és fagyi várta. A Kecskédi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai pedig quad motorozást biztosítottak az oroszlányi lánglovagoknak. Az egész napos programban a főzés is szerepet kapott. Három kondérban, három különböző étel rotyogott: székelykáposztával, bányászlecsóval és csirkepaprikással várták a tűzoltó kollégákat és családjaikat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában