Falunap

2023.08.15. 15:26

A Szomorú szamurájra buliztak a monostoriak a falunapon +fotók

Szomorú szamuráj, zumba és harmonikaszó is volt a koppánymonostori falunapon. Először a szeniorörömtáncosok léptek színpadra, és igyekeztek mindenkit megmozgatni.

Körtvélyfáy Dina

Kozso is fellépett Koppánymonostoron

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. L.

Ezt követően Szekeres Tibor olvasta fel a verseit nemrégiben megjelent kötetéből. Szabó Ádám harmonikájával érkezett a színpadra, később a Kicsi Gesztenye Klub adott koncertet, a gyerekek nagy örömére. 

A köszöntőket követően a Barátok közt sorozatból ismert Tihanyi-Tóth Csaba és felesége, Bognár Rita adott műsort, akik operettdalokkal, nótákkal készültek. A színész különféle kérdéseket is feltett a közönségnek, a helyesen válaszolók pedig lemezt kaptak ajándékba. 

A program ideje alatt a művelődési házban Tóth Eszter festményeit lehetett megtekinteni, illetve a Komáromi Csapatmúzeum legújabb gyűjtéséből az oktatás- és iskolatörténeti kiállítást. Nagy bulihangulat kerekedett az esti Ámokfutók-koncerten is. Kozso a Szomorú szamurájt és A Hold dalát is magával hozta Koppánymonostorra, a közönség pedig boldogan táncolt az ismert dallamokra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában