Ne maradj le!

2023.08.06. 21:22

A nap legfontosabb hírei - 2023.08.06.

Összefoglaltuk a vasárnap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

A teljes útpályát elfoglalta a kidőlt fa

Forrás: ÖTES

Fotó: Adrian DENNIS

Az eső sem moshatta el a remek hangulatot a Tarjáni Zene Fesztiválon. A eseményről fotókat és videót is hoztunk nektek. A németajkú település hagyományos programján ezúttal is a zenéé és a szórakozásé volt a főszerep. A megnyitón pedig átadták a Tarján Községért emlékérmet, valamint a megyei önkormányzat által készített imázsfilmet is.

Tatabányai futó lett a 40. Tatai Minimaraton abszolút győztese. Szabó Benjámin a Tatabányai Sport Club ifjú futójaként utasította maga mögé a mezőnyt, amelyben határon innen és túlról érkezett sportemberek is rajthoz álltak. Fotókat is hoztunk a sporteseményről.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Megkérdeztük a Vízművet, mire számíthat a tatai család, akiknek a házát már harmadszorra öntötte el a víz. Mint megtudtuk, az ÉDV Rt. kiemelten fontos munkaként kezeli az Akácfa utcai vezeték kiváltását. Azonban, hogy mikor kezdik el a kivitelezést, azt egyelőre nem tudni.

Tizennyolc méter magas, mintegy másfél méter átmérőjű fa okozott teljes útzárat Sárisáp határban vasárnap délután. Az 1121-es út Sárisáp és dági elágazás közötti szakaszánál történt esetnél a bajnai hivatásos és a sárisápi önkéntes tűzoltók avatkoztak be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában