Kemma.hu podcast

2023.08.28. 11:42

A hangsebesség fölé vágyott, generációk testnevelője lett Esztergomban (PODCAST)

Még mindig lehet szavazni a Vármegyei Prima Díj jelöltjeire, így szeptember elsejéig Szekeres János testnevelő tanárra is leadhatjuk a voksunkat a Kemma.hu-n, a Forrás Rádiónál, illetve a VOSZ-nál. A Kemma podcast műsorában a tanári hivatásáról, a természetfotózásról és az atlétikáról is beszélgettünk az esztergomi pedagógussal.

Walczer Patrik

Szekeres János beleszeretett a Dobó-gimnáziumba és a tanításba

Forrás: Beküldött

Fotó: Németh János

Szekeres János negyven éven át tanított az esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumban, ezalatt az idő alatt számtalan elhivatott diák fordult meg a kezei alatt, sokukkal a mai napig tartja a kapcsolatot. A testnevelő tanár két sportágban, atlétikában, illetve rövidtávfutásban is sikeres sportoló volt, emellett íjászatban is remekelt. Atlétikai szakosztályt is létrehozott, számos tehetséget fedezett fel, edzőként is tevékenykedett. A természetfotózás terén is számos szép eredményt ért el, egy budapesti fotósiskolában a jövő ambiciózus fotósainak igyekszik átadni tudását. Szavazni Szekeres Jánosra, valamint a többi jelöltre szeptember elsejéig lehet, hogy eldőljön, ki kapja a Prima Közönségdíjat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában