I Love Póló

2023.08.07. 11:35

A grafikai verseny győztese a tatabányai cég tulajdonosává válhat

12 nap alatt 26 millió forintot gyűjtöttek a közösségi finanszírozási kampányunkban és most egy grafikai versenyt hirdetnek, ahol a győzteseknek tulajdonrészt adnak a cégükből – írta az MTI.

Kemma.hu

Minden alkotó kedvű részt vehet a versenyen

Forrás: Facebook

Fotó: I Love Póló

Az I Love Póló 2016-ban indult egy tatabányai panellakás kisszobájából, és a kezdeti kis vállalkozásból mára egy komoly, 6 üzlettel rendelkező egyedi póló nyomtató franchise hálózattá nőtte ki magát. 2020-ban, a Covid-19 járvány közepén valósították meg az országos terjeszkedést, amely figyelemre méltó teljesítmény a nehéz gazdasági körülmények között.

Most azonban nemzetközi sikerek felé nyitnak, és e célból tőkét gyűjtenek a közösségi finanszírozási kampányukban. A Tőkeportálon 12 nap alatt 26 millió forintot sikerült összegyűjteniük, de ez még csak a kezdet. Az I Love Póló nem csak a finanszírozásban és az üzleti modellben innovál: a „Grafikáért Céget” versenyük a magyar designer közösség számára egyedülálló lehetőséget kínál, ahol a nevezőknek póló designt szükséges tervezni. A győztesek a cég tulajdonosaivá válhatnak, részvényeket kapnak és így a cég eredményeiből is részesülnek a jövőben.

A cég tulajdonosa, Hudák Tibor kifejtette, hogy az I Love Póló nem csupán egy hagyományos webshop. Platformjuk lehetővé teszi, hogy a grafikus közösség kreatív munkái egyedi nyomtatott termékek formájában folyamatosan eljussanak a vásárlókhoz. Ezzel összekapcsolják az alkotókat a vevőkkel. A „Grafikáért Céget” verseny lehetőséget ad minden alkotó kedvű embernek, hogy részt vegyen a vállalkozás sikereiben.
   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában