Díjak

2023.08.08. 07:51

A Felvidéket is megnyerte magának a komáromi Jókai-palacsinta

Arany fakanál díjat és közönségdíjat nyert a KomGasztro csapata a komáromi Jókai-palacsintával, a Felvidék legnagyobb gasztronómiai seregszemléjén, az elmúlt hétvégén tartott kamocsai gasztrofesztiválon.

Körtvélyfáy Dina

A KomGasztro csapata

Forrás: Facebook

Fotó: komarom.hu

Ahogy korábban a sziakomarom.hu is megírta, a komáromi Jókai-palacsinta is bemutatkozott a kamocsai főzőfesztiválon. A zsűriben helyet kapott Bede Róbert, a Paprika TV séfje, Vojto Artz, a Szlovák Szakácsok és Cukrászok Szövetségének elnöke, és Jarda Židek mesterszakács. A programra fellépők is érkeztek, színpadra állt a Polemic, Kökény Attila, Peter Srámek és a Neoton Família.

A KomGasztro csapata, Sági Szilárd gasztrokibic és a műsor házigazdája, Proczeller Tamás, a komáromi Tourinform Iroda vezetője a helyszínen is kínálta a város ételét, a Jókai-palacsintát.

A Jókai-palacsinta a KomGasztro műsor második évadának záróepizódjában jött létre, amikor Sági Szilárd elkészítette a komáromi főzőtársak által ajánlott ételt, a legújabb foodtruck trendnek megfelelő fogást, azaz a Jókai bablevest leves nélkül.

A fogás a határon túl is sikert aratott, végül a KomGasztro csapata Közönség- és Arany fakanál díjat érdemelt ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában