Születésnapok

2023.08.24. 11:53

A 90 éves Ida nénit, Ilonka nénit és Erzsi nénit is felköszöntötték Komáromban

Hárman is betöltötték a 90. életévüket a városban. Az ünnepelteket dr. Molnár Attila polgármester és képviselőtársai köszöntötték.

Körtvélyfáy Dina

Holczbauer Istvánnét, Erzsi nénit köszönti dr. Molnár Attila és Hajnal Dóra

Forrás: Facebook

Fotó: komarom.hu

Grinácz Gézáné, Ida néni Keszegfalván született. Szüleivel 1952-ben költözött Komáromba. Jövendőbelije követte őt, itt házasodtak össze és alapítottak családot. Egy gyermeke született, Géza, egy unokája, Kinga és egy dédunokája, Nimród. A mai napig gondozza a kiskertet, kedvenc sorozatait követi és nagyon sokat olvas.

Baranyi Józsefné Ilonka néni Mocsán született. Három gyereke van, és a sors 3 unokával és 10 dédunokával is megörvendeztette. Családja naponta látogatja, gyerekeire mindig számíthat. Minden nap főz, olvasgat és tévézik, levegőzik.

Holczbauer Istvánné Erzsi néni 1933. augusztus 14-én született Szentesen. 1992-ben került Komáromba. Nővére, Ibolya, egy emelettel lakik felette, így minden napot együtt töltenek. Erzsi néni a járási hivatalban dolgozott oktatási előadóként, majd Kisbéren volt főkönyvelő. Nagyon szereti Komáromot, minden nap sétál és sokat üldögél városunk parkjaiban. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában