Könyvadomány

2023.08.22. 10:57

107 ezer forintos ajándékot kapott az oroszlányi könyvtár

Újabb könyvadomány érkezett az oroszlányi bibliotékába a napokban, a könyvek között van történelmi és szépirodalmi regény is.

Kemma.hu

Harminckét új könyvvel ajándékozta meg az oroszlányi könyvtárat a szombathelyi Szülőföld Könyvkiadó, a kötetek értéke 107 ezer forint. A támogatásnak köszönhetően gyermekkönyvekkel, történelmi és szépirodalmi regényekkel gazdagodott a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár állománya.

Az oroszlany.hu cikkében Farkas Csaba, a kiadó ügyvezetője elmondta, hogy a tavaly decemberben átadott kötetek után a most eljuttatott könyveket is örömmel és jó szívvel ajánlja a bányászváros olvasóinak, sőt a közeljövőben a legújabb kiadású művekkel is megajándékozza a bibliotékát.

Mint ismert tavaly év végén száz kötetet kaptak ajándékba az oroszlányiak. Akkor albumok, mesekönyvek, történelmi és vallási regények érkeztek a könyvtár polcaira, csaknem 400 ezer forint értékben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában