Kemma.hu podcast

2023.07.17. 15:16

Együttműködési megállapodást írt alá a tatabányai önkormányzat és a vármegyei mérnöki kamara - PODCAST

Az egyezmény segíteni fogja az önkormányzat, a gazdaság szereplői és a vármegye műszaki szakemberei közötti együttműködést a fenntartható városfejlesztés, a hatékony energiagazdálkodás, a természeti erőforrások biztonságos, gazdaságos és környezetkímélő felhasználása, az épített környezetünk védelmének elősegítése érdekében.

Szalai Nikolett

Szücsné Posztovics Ilona, Tatabánya polgármestere és Bukovics László, a Komárom-Esztergom Vármegye Mérnöki Kamara elnöke

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Bukovics László, a Komárom-Esztergom Vármegye Mérnöki Kamara elnöke és Vinitor Ágnes titkár a megállapodás szükségességéről számolt be. Elsőként a kamara Környezetvédelmi Szakcsoportjára terjed ki az együttműködés. Az eseményen Király Lajos, a kamarai szakmacsoport vezetője ismertette a kapcsolódó területeket. Szücsné Posztovics Ilona, Tatabánya város polgármestere hangsúlyozta a szakemberekkel folytatott konzultáció fontosságát egy-egy fejlesztéssel kapcsolatosan. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában