Fesztivál

2023.06.10. 17:14

Mutatjuk, milyen programok várnak ránk a 9. Tatabányai Sörfesztiválon!

Kilencedik alkalommal szervezik meg Tatabányán a Sörfesztivált. Az idén új helyszínen, a Május 1. parkban várja majd a szervező, az Agora a látogatókat június 17–én és 18–án.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. Á.

Két színpadon zajlanak majd az események a 9. Sörfesztiválon, amely új helyszínen, a Május 1. parkban várja a látogatókat. Június 17–én, szombaton 10.30 órakor kezdődik a program az Erőmű Színpadon Mesék könyve: Holle Anyó címmel a Batyuszínház előadásában. 

Délután kettőtől koncertek lesznek

Fellép az Annabarni Duó, a Joulence, a Fannisza, Willcox. 

A Bridgestone nagyszínpadon 19 órakor The Biebers majd este tíztől Majka koncertezik. 

Másnap, azaz június 18–án sem maradunk programok nélkül

 Vasárnap is 10.30 órakor kezdődik a program: a kisebb színpadon a Batyuszínház előadásában látható A leleményes lány, majd 14 órától a Makeshift Duó, a Buborék együttes, az Arcidra és a Jauri lép színpadra. Közben délután a Virtus Mazsorett Sportegyesület előadása lesz látható a szökőkútnál. 

A nagyszínpadon 12:30-kor a Dancing Feet Akrobatikus Rock And Roll Sport Egyesület előadása lesz látható, majd 19 órakor Korda György és Balázs Klári, s este tízkor a ValMar zárja a fesztivált. 

A programok ingyenesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában