Élhető település

2023.06.05. 09:00

Már készülnek a tervek: új csapadékvíz elvezetőt építenek Tatán

Újabb csapadékvíz elvezetési rendszert újíthatnak meg Tatán, az elnyert 1,4 milliárd forintos támogatásnak köszönhetően.

G.D.V.

Tata Város Önkormányzata sikeresen pályázott az „Élhető Települések” pályázatra, s ennek nyomán a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz forrásból a közelmúltban közel 1,4 milliárd forint támogatást nyert el. A város közösségi oldalán arról számoltak be, hogy a pénzügyi forrásnak köszönhetően a közeljövőben Tata számos pontján megújul a csapadékvíz elvezetés rendszere.
Az egyes beruházási pontok helyszínein ebben az időszakban egyeztetést, terepszemlét, bejárást tartanak a szakemberek és az önkormányzat munkatársai. Június 2-án reggel a Mária utca területén zajlott az egyeztetés, melyen részt vett Michl József polgármester, Purgel Zoltán alpolgármester és Viczenáné Czégény Ágnes, a körzet önkormányzati képviselője is.

Michl József elárulta, hogy a női neves utcás üdülő részen úgy nevezett " k " szegélyezéssel, régi árok felújítással, új árok építéssel, szikkasztó árok kialakításával oldjuk meg a csapadék elvezetést.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában