Nincsenek csodák

2023.06.09. 13:55

Fotelkommentelőknek üzent Suhajda Szilárd tragédiája kapcsán Kollár Lajos hegymászó

A Magyarok a világ nyolcezresein expedíció alapítója szerint a Mount Everesten nem születnek csodák, és nincs rendben, hogy a hegymászókat az aktivitás miatt büntetik.

Kemma.hu

Kollár Lajos a tragédia kapcsán is megszólalt

Forrás: HEOL

Kollár Lajos hegymászót, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció alapítóját a Suhajda Szilárd tragédiáját követő véleményáradatról, az expedíciós hegymászás veszélyeiről és a klímaváltozásról tartott rendhagyó földrajzóráiról is megkérdezte a Heol.hu. 

A mezőszemerei hegymászó Suhajda Szilárd eltűnése előtt csaknem napra pontosan 10 évvel, 2013. május 21-én veszítette el két barátját, Erőss Zsoltot és Kiss Pétert. Az expedíciós Kollár Lajos a Heol podcastjében azoknak a fotelkommentelőknek is üzent, akik Suhajda Szilárd felelősségét firtatják.

A mezőszemerei hegymászó szerint a Mount Everesten nem születnek csodák. Kollár Lajos mesélt arról is, miért, hogyan jött létre 20 esztendővel ezelőtt a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció, és hogy lát-e reményt annak folytatására. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában