Gyermekek pecáztak

2023.06.03. 11:34

Edina és Ákos fogta ki a legnagyobb halat a környei tóból

Két korosztályban versengtek a gyermek horgászok május utolsó hétvégéjén Környén. A Magyar Országos Horgász Szövetség támogatásával a Környei Horgász Egyesület hívószavára tizenöt gyermek nevezet be a programba. Hatnak közülük semmi sem akadt a horgára, az egyik alsós kisfiú viszont nem mindennapi horgászszerencsével dicsekedhetett – adta hírül a kornye.hu.

Kemma.hu

A szervezők és a díjazottak

Forrás: kornye.hu

Délben, a verseny lefújásakor az addig sikertelenül horgászó Mák Zsombor már küzdött egy termetesnek ígérkező hallal, így a szabály értelmében még kifoghatta. Eltartott jó pár percig és a szülői instrukciók, buzdítás is elkélt, mígnem szákba került a 3 kilós 31 dekás amur, ami egyenesen a második helyre repítette Zsombort az alsósok között. 

Hódos Edina, a tavalyi győztes megőrizte elsőségét, hiszen az ő hala 16 dekával többet nyomott Zsomborénál. A harmadik helyhez Jordán Dávidnak elegendő volt egy 0,4 kilós halat kifognia, tőle három dekával maradt le Paluska Zétény, az ötödik helyen Juhász Gergely végzett 27 dekás halával.

A felsősök már jobban megdolgoztatták a mérleget, Hartman Ákos összesen 8 kiló 18 dekányi halat fogott ki, ezzel meg is nyerte a versenyt. A második helyezettnek járó ajándékokat Fehér Kevin vehette át 6 kiló 95 dekás eredményével, míg a harmadik helyen Süli Péter végzett 1 kiló 27 dekával.   
Török Mihály elnök gratulált az eredményekhez és a támogatóknak köszönhetően minden nevező kapott ajándékot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában