Családbarát értékrend

2023.06.10. 13:28

Családbarát szolgáltatóhely címet kapott a József Attila Könyvtár

Családbarát munkahely címet vehetett át a közelmúltban a József Attila Könyvtár – számolt be a hírről a tatabanya.hu és a József Attila Könyvtár közösségi oldalán.

Kemma.hu

Családbarát munkahely lett a József Attila Könyvtár

Forrás: Facebook!JAMVK

A József Attila Könyvtár a tanúsítás folyamatában sorra vette azokat a szempontokat, megoldásokat, amelyek a pályázati kiírásban szerepelnek. Ekkor derült ki, hogy saját maguk igénye szerint, a szolgáltatások kialakítása során is olyan lehetőségeket teremtettek, melyekkel kiérdemelhetik ezt a címet – olvasható a bejegyzésben.

A pályázaton sikeresen szerepelt az intézmény, a családbarát értékrend jelen van a könyvtári alapszolgáltatásokban, a kísérőprogramok, rendezvények szervezésekor, de az egyes olvasótéri helyszínek kialakításában is. A cím elnyerésével persze nem dőlhetnek hátra a könyvtár munkatársai, hiszen a fejlesztések, a további folyamatok kidolgozása során folyamatosan figyelemmel kell követni a családbarát szemléletet.

A tanúsítvány megszerzése pozitív társadalmi üzenetet hordoz. Érték, amely fémjelzi az intézmény teljes működését – adta hírül a tatabanya.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában