Ne maradj le!

2023.06.02. 21:18

A nap legfontosabb hírei - 2023.06.02.

Összefoglaltuk a szerdai nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Nem éppen a megfelelő sávban autókázott a sofőr a 81-es úton

Forrás: YouTube/BpiAutósok

A lábunk alatt heverő kincseket nézhetjük meg azon az új, izgalmas régészeti kiállításon, amely ma nyílt meg a Kuny Domokos Múzeumban a Régészet Napján. A kiállított leletek azért is különlegesek, mert egy részüket lelkes önkéntesek találták meg, kicsit beteljesítve sokak gyerekkori álmát, hogy belőlük egyszer régész lesz.

Pőcze László lett vármegyénk legeredményesebb testnevelője. A Komáromi Jókai Mór Gimnázium tanára kapta a Komárom-Esztergom vármegye legeredményesebb testnevelője díjat, Kronavetter János, a Dorogi Magyar-Angol KT és Sportiskolai Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája pedagógusa pedig Diáksportért díjat vehetett át.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

A nyugdíjba vonuló tanárokat, óvónőket köszöntötték a komáromi Jókai moziban, a városi pedagógusnapi ünnepségen. Emellett a városi pedagógia díjakat is átadták a város vezetői, amelyet idén négyen érdemeltek ki példamutató tevékenységüknek köszönhetően.

Videón hoztunk egy hajmeresztő alakítást: Angliát csinált Bakonyaljából a lakóautós. A sofőr teljesen indokolatlanul a szembejövők sávjában haladt a 81-es úton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában