Cukiság

2023.05.28. 08:43

Szépen fejlődnek és mindent felfalnak a szerelemgyerek dömösi gólyafiókák + videó

Szépen növekednek, sőt már megjelentek az első fekete toll-kezdeményeik a három dömösi gólyafiókáknak. Az utódok egyre jobban fejlődnek, már próbálnak megállni a lábaikon. Ennél cukibbat biztosan nem láttatok!

W. P.

A hűség nagy úr, pláne a gólyáknál: Szofi évek óta rendre visszatér párjához, Macushoz, ráadásul szerelmük zálogaként családot is alapítottak. A dömösi BirdMania - Madárpark és Természetvédelmi-mentőközpont Facebook oldalán szinte napról napra követhetjük, hogy mi történik a fiókákkal. Idén már hatodik éve egyébként, hogy Szofi a 2017-ben megismert szerelméhez, a szárnysérült Macushoz hazatért Afrikából Dömösre egyébként. 

A legutóbbi ízelítőt kaphattunk arról, hogy a csöppségek jó testvérként összebújva várnak arra, hogy elérkezzen az ebédidő. Kifejezetten szeretnek enni, hiszen pillanatok alatt fel is falják az élelmet. Kifejezetten aranyos az is, hogy táplálkozás közben kerepelnek. Érdemes megnézni a videót, mely révén úgy érezzük, mintha mi magunk is a család tagjai lennénk.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában