Kitüntetés

2023.05.06. 14:15

Országos elismerést kapott Dunaalmás

Országos elismerést kapott Dunaalmás. A díjat a település középületein végzett korszerűsítés, energiahatékony felújítás, az ezzel járó energiamegtakarítás érdemeként kapták.

Kemma.hu

Makay Tibor, a település polgármestere közösségi oldalán adott hírt az elismerésről. Mint írta: nagy megtiszteltetés ez a községnek. 

- A tegnapi napon Magyarország legszebb épületében, a Parlamentben átvehettem a Köztársasági Elnök által fővédnökölt, a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. által a Virtuális Erőmű Program keretében meghirdetett energiahatékony önkormányzat 2022 díját. A díjat Dunaalmás középületein végzett korszerűsítés, energiahatékony felújítás, az ezzel járó energiamegtakarítás érdemeként kaptuk - számolt be az eseményről a település vezetője. 

Hozzátette: ez a díj az elmúlt 2 önkormányzati ciklus polgármestereinek, képviselő-testületi tagjainak, az ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban dolgozók egymásra épülő, összetartó és kitartó munkájának gyümölcse. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában