Felújítás

2023.05.05. 06:15

„Kibelezték” a Csekeliget sörkert épületét Tatán - tudod, mi lesz belőle?

Lassan formálódik a Csekeliget sörkert felújított épülete. A tó sport és kulturális életének fellendűlését remélik tőle.

G.D.V.

Újabb szakaszába lépett az egykori Csekeliget sörkert épületének és a Tata Városi Tenisz Klub (Cseke Liget) öltözőinek felújítása. Boglári Zoltán, a terület képviselője közösségi oldalán számolt be arról, hogy az építtető cég ügyvezetőjével, Essősy Ákossal járták be a munkálatok helyszínét.

– Megtörtént a tó felé nyíló terasz üvegfelületeinek a szerkezeti előkészítése. A belső térben kibontották a belső falakat és felbontásra került a régi aljzat. Ezzel megvalósult az épületgépészeti munkák előkészítése. Átnéztük, hogy a Cseke-tó kis szigete és a Révai utcai kapu felé eső zöld területeken milyen beavatkozásokra lehet szükség. Erről természetesen még további egyeztetések szükségesek a Tatai Sporthorgász és Környezetvédő Egyesület, Cseke-tó vezetőségével és Tata Város Városüzemeltetési Irodájával is – adta hírül a képviselő, aki bízik benne, hogy ezzel a beruházással a Csekeliget egyébként is pezsgő sport és kulturális élete még magasabb színvonalon folytatódhat és minden tatainak, Tatára látogatónak kellemes kikapcsolódási lehetőséget fog majd nyújtani a megújult környezet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában