Testületi ülés

2023.05.03. 08:00

Dorogon is csökkent a bűnesetek száma

A bűncselekmények és balesetek is szóba kerültek a dorogi testületi ülésen.

W. P.

A legutóbbi testületi ülésen jutalmat vehetett át dr. Tittmann János polgármestertől Tilli Balázs címzetes rendőr törzszászlós, körzeti megbízott és Rossz Miklós címzetes tűzoltó főtörzs­őrmester – olvasható a város hivatalos oldalán. A képviselők meghallgathatták Farkas Gábor rendőr dandártábornoknak, vármegyei rendőrfőkapitánynak és dr. Friedrich Gábor rendőr ezredesnek, a Dorogi Rendőrkapitányság vezetőjének a város közbiztonsági helyzetéről szóló tájékoztatóját. Az előző évben kevesebb közterületi bűncselekmény történt a település területén, ennek hatására a lakosság szubjektív biztonságérzete is javult. 

Emellett évről évre javuló tendencia mutatkozik a nyomozás eredményességi adatokban is. Szó volt a balesetekről is, melyek száma emelkedett a bázisévhez képest. A cél az, hogy csökkentsék az ittas vezetés miatt bekövetkezett és egyéb baleseti körülményeket kialakító helyzetek számát. Végül dr. Friedrich Gábor megköszönte az önkormányzat támogatását, valamint a polgárőr egyesület tagjainak a munkáját.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában