Fontos fejlesztés

2023.05.30. 09:12

Birtokba vették a játszóteret Tokod-Ebszőnybányán

Átadták az ebszőnybányai településrész új játszóterét, melyet az önkormányzat a Magyar Falu Program mintegy 5 millió forint támogatásából és mintegy 7,6 millió forint saját forrásból alakított ki.

W. P.

A gyerekek rögtön kipróbálták a hintákat is

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Bánhidi László polgármester elmondta, hogy mászóvár, lengőhinta, fészekhinta, mérleghinta, dobolócső, rugós játék, homokozó, drótkötélpálya, valamint pad és asztalgarnitúra került a játszótérre. Köszönetet mondott a támogatásokért és a kivitelező tokodi Bridgework Kft.-nek az elvégzett munkáért.

Erős Gábor országgyűlési képviselő a Magyar Falu Programot a kormány egyik legsikeresebb programjának nevezte, mely révén számos hiánypótló fejlesztés valósulhatott meg a térségben is. Kindáné Győri Márta önkormányzati képviselő és Aknainé Szóda Krisztina, a Tokodi Mesevár Óvoda intézményvezetője vágta át a szalagot, majd Szőcs László plébános megáldotta a parkot. A rendezvényre az óvodapedagógusok foglalkozásokkal, ügyességi játékokkal készültek, de a helyi önkéntes tűzoltók révén a fiatalok tüzet is olthattak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában