Ne maradj le!

2023.05.31. 21:08

A nap legfontosabb hírei - 2023.05.31.

Összefoglaltuk a szerdai nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Izgalmas programokat kínált a Bozsik-nap a komáromi iskolában

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Csendes megemlékezést szerveztek Suhajda Szilárd tiszteletére a fővárosban. Az eseményen megszólalt Suhajda Szilárd özvegye is. Az expedíciós hegymászónak a Mount Everest csúcsának közelében veszett nyoma.

Világversenyt rendeznek Tatán: Európa legjobb akadályfutói jönnek az edzőtáborba június 8-11. között. A 2023-as OCR Európa-bajnokságra 31 országból 1500 sportoló érkezik.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Olimpiai láng érkezett a szőnyi Bozsik-iskolába, ahol a 101-szeres válogatott, olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes labdarúgóra, Bozsik Józsefre emlékeztek. Az eseményen részt vett Csernoviczki Éva olimpia bronzérmes cselgáncsozó is, aki a siker titkáról mesélt hallgatóságának.

Tehenektől a reggelizőasztalig mutatták meg a tej útját Szákszenden. A nyílt nappal egybekötött telephely bővítési ünnepségen délelőtt volt a program hivatalos része, délután pedig izgalmas és érdekes programok vártak az érdeklődőkre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában