Időközi

2023.04.26. 09:00

Sok terve van a bizalmat kapott oroszlányi képviselőnek

Babai János hisz a város fejlősédésben.

W. Zs.

Ahogy arról beszámoltunk, Babai Jánosnak szavaztak bizalmat a 4. számú választókörzetben élők, aki az Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre képviselőjelöltjeként indult a szombati időközi választáson. A választáson résztvevők több, mint fele voksolt Babai Jánosra, aki köszönetet mondott a szavazóknak: „Nélkületek ez nem sikerült volna!” 

A győztes tősgyökeres oroszlányi 1982-ben született. Házas, kétgyermekes édesapa. 2019 óta az Oroszlányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökeként végzi munkáját. A tatabányai Fellner Jakab Középfokú Iskolában végzett. Atletizált, és bokszolt. Jelenleg termelési technikus a Volta Energy Solutions Hungary Kft.-nél. 

– Az Óvároshoz, a 4. számú választókörzethez különleges viszony fűz. Itt nőttem fel, gyermekkorom meghatározója volt a Petőfi udvar és környéke, a barátokkal, rokonokkal közös zenélés, a focimeccsek és a csínytevések – számolt be a Kemma.hu-nak Babai János, aki a további terveiről is beszélt. 

Szeretne biztonságos átkelést a körzet gyermekeinek a Fürst Sándor úton a József Attila Iskola felé a gyalogátkelőhely áthelyezésével. Könnyebb gyalogos közlekedést esős időben is a piac és a Spar felé, a Petőfi utcáról a Bányász klub irányába tartó járda felújításával. Tervezi a közvilágítás korszerűsítését, az összes lámpatest felújítását és visszakapcsolását, valamint egy igazi pihenőpark és további parkolók kialakítását a Petőfi udvarban. 

– Azért csatlakoztam az Oroszlányiak Lokálpatrióta Körének (OLPK) tagjaihoz, mert ott mindenki elkötelezett a város fejlődésének érdekében. Hiszek benne, hogy helyi kötődésemmel és nemzetiségi önkormányzati tapasztalataimmal sikeresen tudok részt venni a város életét alakító döntésekben – zárta szavait a képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában