Podcast

2023.04.14. 17:33

Programcunamival ünnepel a 10 éves Agora

Az egykori Közművelődés Háza új életre kelt 2013 áprilisában, ugyanis ekkor nyitotta meg kapuit A Vértes Agorája. Tíz év telt el azóta, amit az agora csapata szeretne méltóképpen megünnepelni, természetesen a környéken élő emberekkel együtt. A kemma podcast adásában Seffer Edina A Vértes Agorája szakmai igazgatója a születésnapi program mellett, mesélt a kezdetekről és arról is, hogy hogyan épül fel egy rendezvény.

H.A.

Seffer Edina A Vértes Agorája szakmai igazgatója mesélt a születésnapról

Forrás: Kemma.hu

Az Agora Nonprofit Kft. egy komplex kultúra-, szabadidő-, és közösségszervező, sportlétesítményeket üzemeltető szervezetként működik. Rendezvényeikkel több területen is kiszolgálják a város és a térség lakóinak, illetve a cégek igényeit.

Gyorsan eltelt ez a 10 év, mintha tegnap lett volna, hogy felállt A Vértes Agorája akkori stábja Salamon Hugo és Sámuel Botond vezetésével

– mondta el Seffer Edina. A cél, amit az elején megfogalmaztak többszörösen is megvalósult, ami az volt, hogy ne legyen a városban olyan ember, aki ne tudná, hogy mi az az agora és olyan se legyen, aki még nem járt legalább egy rendezvényükön.

Egy három napos dzsemborival indultak el 2013 áprilisában, ez volt a majális. Előtte azonban egy nulladik nap keretében megmutatták a házat a lakosoknak. Az április 15-i szülinapi bulin is lesz hasonló program, ugyanis be lehet majd lesni a színfalak mögé, de lesz Agora kvíz és utcabál. Természetesen lesznek koncertek is. Fellép majd Kovácsovics Fruzsina, a Kiscsillag és a Party Syndrom zenekar.
A részletes programot avertesagoraja.hu oldalon lehet megtekinteni. Rossz idő esetén a program változat, amivel kapcsolatban szintén a honlapon, vagy az agora közösségi oldalán lehet tájékozódni. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában