Segítség helyieknek

2023.03.14. 09:00

Zöldhulladék-lerakó nyílt Tokodaltárón

Megnyitották Tokodaltárón az Orgona utcai zöldhulladék-lerakót, ahová mostantól kezdve minden szombaton 8 és 12 óra között lehet leadni a kerti fűnyesedéket, ágakat és egyéb kerti hulladékot.

W. P.

Petrik József polgármester az önkormányzat közösségi oldalán közölte, hogy a szolgáltatást kizárólag tokodaltárói lakosok vehetik igénybe, ezért a helyszínen mindig be kell mutatni a lakcímigazolványt. Az önkormányzat munkatársa csak azt követően engedi be a helyieket a területre, hogy külön táblázatban rögzítették a beszállító nevét, címét, a gépjármű rendszámát, valamint a zöldhulladék mennyiségét. 

Ha valaki az adatfelvételt megtagadja, illetve nem mutatja be a lakcímkártyáját, az nem veheti igénybe a szolgáltatást. A polgármester hangsúlyozta, hogy a zöldhulladékot ki kell önteni a szállításra szolgáló zsákokból és anélkül lehet csak elhelyezni. Petrik József azt kéri a lakosságtól, hogy a szabályok betartása mellett az önkormányzat megbízott munkatársának iránymutatását követve használják a lerakót. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában