Elismerés

2023.03.14. 10:00

Vármegyei főtörzszászlós kapott Magyar Ezüst Érdemkeresztet

Tóth Andrea több mint 25 éves szolgálata elismeréseként vehette át a kitüntetést Pintér Sándortól.

Kemma.hu

Pintér Sándor belügyminiszter elismeréseket adott át az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepségen a Belügyminisztériumban.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Ahogy arról már beszámoltunk, nemzeti ünnepünk apropóján a fővárosban tartottak központi ünnepséget, ahol kitüntetések is gazdára találtak. Az eseményen 105-en vehettek át díjat Pintér Sándor belügyminisztertől.

Az ünnepségnek megyei érdekeltjei is voltak. Magyar Ezüst Érdemkereszt katonai tagozatát adományozták a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Rendészeti Igazgatóság, Tevékenységirányítási Központ ügyeletesének, Tóth Andrea főtörzszászlósnak, aki a rendőrség állományában több mint két és fél évtizeden keresztül végzett magas szintű szolgálati tevékenysége elismeréséül vehette át a kitüntetést.

Szintén kitüntették az ünnepségen az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság nyugalmazott műszaki igazgatóhelyettesét, Pannonhalmi Miklós Lászlót, valamint Magyar Gazdaságért Díjjal ismerték el Tóth Béla, a Gyermelyi Zrt. elnök-igazgatójának munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában