Fenyő tér

2023.03.27. 08:51

Új bázisuknak örülhetnek a tatai nyugdíjasok

A tatai nyugdíjas klubokkal egyeztetett a polgármester. Az új közösségi házukról is beszéltek.

Kemma.hu

Tata nyugdíjas közösségeivel találkozott a héten Michl József. A polgármester először a Városi Nyugdíjas Klub meghívására, majd pedig a Honvéd Bajtársi Klub invitálására tartott tájékoztatót az idei esztendő költségvetéséről és fejlesztési terveiről a városházán. A város Facebook-oldalán olvasható beszámoló szerint Sárközi József, a Honvéd Bajtársi Klub elnöke többek között arról beszélt, hogy a klub tagsága nagy örömmel fogadta a hírt, hogy hamarosan új bázisuk lesz a Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskola volt Fenyő téri telephelyén, ahol az önkormányzat biztosít egy állandó közösségi teret városunk két nyugdíjas klubjának.

Mint arról korábban beszámoltunk: a Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskola Fenyő téri telephelye megszűnt, az épületet visszaadták az önkormányzatnak, Michl József javaslatára azt tavasz végétől a tatai nyugdíjas klubok rendelkezésére bocsátják. A Városi Nyugdíjas Klub és a Honvéd Bajtársi Klub is régóta szeretne már programjaihoz egy állandó közösségi teret. Mindkét szervezet saját irodát tud kialakítani benne, a közös nagy termet pedig felváltva tudják majd használni, így a jelenleg belső felújítás alatt álló épület az állandó bázisuk lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában