Pályázat

2023.03.09. 14:46

Te kinek adnád? - gyerekrajzokkal hívja fel a figyelmet az 1 százalékos felajánlás fontosságára a Civil Központ

Te kinek adnád? címmel a Komárom-Esztergom Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ rajzpályázatot hirdet gyermekeknek. Az akció célja, hogy felhívja a figyelmet a személyi jövedelemadó 1 százalékos felajánlásának fontosságára.

Kemma.hu

Gyermekrajzokat várnak

Az alkotók rajzaikon keresztül mutathatják meg, mely civil szervezet munkáját segítenék szívesen. A pályázat kiírói A/4-es méretű papírokra várnak szabadon választott technikával elkészített alkotásokat. Minden kis pályázó ajándékot kap! 

A beérkezett rajzokat a Komárom-Esztergom Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ közösségi oldalán bemutatja, valamint egyes
alkotók lehetőséget kapnak arra, hogy alkotásaikkal együtt szerepelhessenek a Vármegyei Civil Központ egyszázalékos kampányfilmjében.

Az alkotásokat március 27-éig az alábbi címre várják: Tatabánya, Kós Károly utca 2. Hétfőtől csütörtökig 8 és 16, s péntekenként 8 és 13 óra között kereshetik fel az irodát. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában