Elismerés

2023.03.16. 12:47

Tata legsikeresebb tanulóit díjazták

Csütörtök reggel 8 óra előtt az iskolaudvar helyett sok tatai diák a Kossuth téren, az országzászló körül gyülekezett. Ugyanis hagyományosan, minden évben a város vezetői március 16.-án adják át a legsikeresebb diákoknak járó elismeréseket.

Goletz-Deák Viktória

79-en vehették át Tata Város Tanulmányi Különdíját

Forrás: 24 Óra

Fotó: Goletz-Deák Viktória

Az Országgyűlés 2014. decemberében nyilvánította március 16-át a magyar zászló és címer napjává. A tatai önkormányzat minden évben ezen a napon adja át azoknak a tatai diákoknak és felkészítő tanáraiknak az elismeréseket, akik az előző tanévben országos vagy nemzetközi tanulmányi versenyeken 1.-6. helyezést értek el, vagy felsőfokú intézményekben történő felvételinél többletpontszámot adó tanulmányi versenyeken lettek helyezettek. 

A Kossuth téren idén összesen 79-en vehették át Tata Város Tanulmányi Különdíját többek közözött Michl József polgármestertől és Bencsik János országgyűlési képviselőtől: a Kőkúti Általános Iskola, a Fazekas Iskola, a Vaszary János Általános Iskola, a Jázmin Iskola, az Eötvös József Gimnázium és Kollégium, valamint a Tatai Református Gimnázium tanulói és felkészítő pedagógusaik. Az eseményen többek között a Kőkúti Általános Iskola Fazekas Utcai Tagintézményének Kicsinyek Kórusa lépett fel. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában