Remek szereplés

2023.03.21. 09:00

Taroltak a tatai vaszarysok a Zrínyin

Két másodikos vaszarys diák is bejutott a Zrínyi Ilona matekverseny országos döntőjébe. Az iskola pedig megkapta a legeredményesebb iskolának járó serleget.

G. D. V.

A Kőkúti Általános Iskola aulájában rendezték a 34. Zrínyi Ilona Matematikaverseny Komárom-Esztergom vármegyei fordulójának ünnepélyes eredményhirdetését. A megmérettetésen országosan 46 ezer diák vett részt,  megyénkben csaknem 1300-an indultak az első fordulón, a második fordulóba 671 diák került az eredményei alapján, közülük díjazták a legjobbakat. 

A tatai Vaszary János Általános Iskola a versenyen elnyerte a vármegye legeredményesebb iskolája címet és az ezzel járó serleget. Az elismerésről az iskola közösségi oldalán adtak hírt. Az iskola tanulói közül két másodikos diák jutott az országos döntőbe: Csordás Gergely és Bíró Bendegúz Soma. Felkészítő pedagógusok: Csalainé Csengődi Judit,  Huszka Anikó, Szücs Nikolett és Pácz Attila Olivér.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában