Beiratkozás

2023.03.26. 12:00

Megvannak az óvodai beiratkozások időpontjai Tatán és Súron

Egy hónap múlva lehet jelentkezni a tatai és súri óvodákba. Mutatjuk milyen okmányok kellenek hozzá.

Kemma.hu

Hamarosan megkezdődnek az óvodai beiratkozások

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Az óvodai beiratkozás Tatán idén április 24. és április 27. között zajlik. Jelentkezni a meghirdetett időpontban a lakóhely szerinti körzetileg illetékes, vagy választott önkormányzati, vagy más fenntartású, nem önkormányzati óvodába lehet. Az óvodai felvétel tárgyában hozott döntés közlésének határnapja 2023. május 08. A hírt a tata.hu oldalán osztották meg.

Az óvodai jelentkezéshez szükséges okmányok:

- a szülő és a gyermek személyi azonosítóját és lakcímét igazoló hatósági igazolvány 
- a gyermek születési anyakönyvi kivonata,
- nem magyar állampolgárság esetén az ország területén való tartózkodás jogcímét igazoló okirat
- a gyermek egészségügyi állapotát és óvodaérettségét, sajátos nevelési igényét, hátrányos helyzetét igazoló dokumentum (orvosi igazolás, szakértői - vélemény, gyermekvédelmi kedvezményről szóló határozat stb.).
 

Súr képviselő-testületének határozata alapján pedig a Súri Szivárvány Óvoda idei óvodai beíratást április 24-én és 25-én 8 órától 16 óráig tartják – olvasható a település hivatalos Facebook-oldalán. Óvodakötelesek azok a gyermekek, akik augusztus 31-ig betöltik a harmadik életévüket. A beíratásra az egyik szülő személyes megjelenésére van szükség, továbbá a szülő és gyermek személyes okmányaira.

 

 

Címkék#óvoda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában