Szombatonként

2023.03.09. 06:55

Megnyitják a tokodaltárói zöldhulladék-lerakót

A területen kizárólag szombatonként 8-12 óra között lehet leadni a kerti fűnyesedéket, ágakat és egyéb udvari hulladékot.

W. P.

Forrás: Shutterstock

Március 11-én, szombaton 8 órakor nyitják meg az Orgona utcai zöldhulladék-lerakót Tokodaltárón – közölte Petrik József polgármester az önkormányzat közösségi oldalán. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a szolgáltatást kizárólag tokodaltárói lakosok vehetik igénybe, ezért a helyszínen be kell mutatni a lakcímigazolványt.

Az önkormányzat munkatársa azután engedi be a helyieket a területre, miután külön táblázatban rögzítették a beszállító nevét, címét, a gépjármű rendszámát, valamint a zöldhulladék mennyiségét. Ha valaki az adatfelvételt megtagadja és nem mutatja be a lakcímkártyáját, az nem veheti igénybe a szolgáltatást. Fontos az is, hogy a zöldhulladékot ki kell önteni a szállításra szolgáló zsákokból és anélkül lehet elhelyezni. Petrik József azt kéri, hogy a szabályok betartása mellett az önkormányzat megbízott munkatársának iránymutatását követve használják a lerakót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában