Tata

2023.03.22. 21:00

Megkezdte a zöldhulladék elszállítását a Városgazda

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. megkezdte a lakossági zöldhulladék elszállítását a hétfői, szerdai és pénteki munkanapokon.

Kemma.hu

Hétfői munkanapokon: Újhegy, Tóvárosi városrész a Május 1. útig (Vasút u., Bacsó B. út és a róla nyíló utcák, Mikovényi út és a róla nyíló utcák, Somogyi B. út, Almási út, Bezerédi u. és a róla nyíló utcák, Agostyáni út és a róla nyíló utcák, Bacsó 66. ltp. és a Szőnyeggyári ltp, Oroszlányi út). Szerdai munkanapokon: Agostyán és Kertváros, a Fáklya út és a róla nyíló üdülőterület utcái, Baji út, Vértesszőlősi út, Ady E. útról nyíló utcák, Tópart sétány, Sport utca, Hattyúliget utca). Pénteki munkanapokon: Felső-Tata: Május 1. út két oldala, Környei út és a róla nyíló utcák, Remeteségi üdülőrészek és Fácánoskert lakópark, Komáromi utca és a róla nyíló utcák, Kocsi út és a róla nyíló utcák, József Attila utca és a róla nyíló utcák, Kakas utca és a róla nyíló utcák, Naszályi út és a Látóhegy. Az önkormányzat felhívja a tataiak figyelmét, hogy a zöldhulladékot kizárólag a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. által erre a célra forgalmazott zsákjaiban szállítják el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában