Birtokba vehetik

2023.03.25. 15:30

Közösségi házat kapnak a tatai nyugdíjas klubok

Új közösségi teret vehetnek bírtokba tavasszal a tatai nyugdíjas klubok. A Városi Nyugdíjas Klub és a Honvéd Bajtársi Klub közös épületen osztozhat.

G. D. V.

Forrás: Tata Város/Facebook

Hamarosan új közösségi teret vehetnek birtokba Tata nyugdíjas klubjai a Fenyő téren, a Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskola régi telephelyén. Az épület belső felújítása jelenleg is zajlik, a munkálatok után költözhetnek be a klubok. Az örömhírről a tata.hu számolt be. A Városházára hívta meg Michl József, Tata polgármestere a Városi Nyugdíjas Klubot egy találkozóra. Már hagyomány, hogy Tata legnagyobb civil szervezete minden év tavaszán tájékoztatást kap az esztendő városi költségvetéséről és a tervezett, illetve már zajló helyi fejlesztésekről, projektekről.

A polgármester ezúttal egy örömhírt osztott meg a résztvevőkkel: a Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskola Fenyő téri telephelye megszűnt, az épületet visszaadták az önkormányzatnak, Michl József javaslatára azt tavasz végétől a tatai nyugdíjas klubok rendelkezésére bocsátják. A Városi Nyugdíjas Klub és a Honvéd Bajtársi Klub is régóta szeretne már programjaihoz egy állandó közösségi teret. Mindkét szervezet saját irodát tud kialakítani benne, a közös nagy termet pedig felváltva tudják majd használni, így a jelenleg belső felújítás alatt álló épület az állandó bázisuk lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában