OviSuli

2023.03.29. 19:43

Játszva ismerkedtek meg idén is a dadi ovisok az iskolával +fotók

A Dadi Református Általános Iskola idén is meghirdette OviSuli programját, melynek keretében a szülőknek és beiratkozó gyerekeknek különböző programokat szerveztek.

W. Zs.

A szülőknek is szerveztek programokat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter Gergő

Az idén is meghirdette nagysikerű OviSuli programját a Dadi Református Általános Iskola, melynek keretében a szülőknek és beiratkozó gyerekeknek különböző programokat szerveztek. Három márciusi alkalmat hirdettek, előbbieket szakmai előadások, az apróságokat pedig játékos foglalkozások várták.

Az iskolai felvételnél előnyt jelent az OviSuli programon való részvétel. Az első alkalommal Kicsák Tamásné intézményvezető és Kacsora István lelkész mutatta be az iskolát és annak működését. Az előadás elsősorban a szülőknek szólt, míg az apróságok figyelméről „Iskolás leszek!” címmel Mohosné Rév Anita és Varga Lászóné gondoskodott. A második rész a „Játékosan, huszárosan!” címet kapta, melyben Kovácsné Rokosz Etelka és Hajósné Szabó Emőke gondoskodott a gyakorlati feladatokról, mialatt Lázár Katalin előadásából megtudhatták a szülők, hogyan kell gyermeküket felkészíteni az iskolára.

Az utolsó előadáson Bogyóné Handzsuk Szidónia, a Református EGYMI tagintézményvezető tájékoztatott az iskolai rendszer működéséről, az egyéni és személyre szabott fejlesztő foglalkozásokról, valamint a dadi iskolában is működő tehetséggondozásról. A „Mozdulj meg!” foglalkozást Nagy Martina és Schrantz Zsolt tartotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában